26 januari 2022

Samen puzzelen met kerst

Gezelschapsspellen zijn niet weg te denken uit onze huiskamers. Op heel wat dozen staat als leeftijdscategorie van 7 tot 77 of van 8 tot 88. En dat mag je letterlijk nemen. Van kinds af aan zijn we ermee in de weer en het blijft leuk, ook als we al lang met pensioen zijn. Samen met je kleinkinderen een spelletje spelen wie kan daaraan weerstaan? Nu met de aankomende feestdagen is het heerlijk om samen te puzzelen. Een puzzel kerst is een gezellige gezamenlijke bezigheid.

Ho-ho-ho is in aantocht

Ho-ho-ho, de kerstman is weer in aantocht. Wat was het een bijzonder jaar, dat 2021. Alles liep zo anders dan dat verwacht was. Ook de feestdagen zullen misschien wel hetzelfde verlopen net als vorig jaar. Met minder bezoek en vooral veel thuisblijven. En dat laatste zal niet makkelijk zijn in deze tijd met zijn donkere winteravonden. Dus gaan we er samen weer iets van maken. Koop een kerst puzzel 1500 stukjes. Ga er samen mee aan de slag onder het genot van een kop heerlijke warme chocolademelk met slagroom.

Nieuwe Jan van Haasteren al gezien?

Kerstavond was nog nooit zo leuk met Jan van Haasteren. Puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer laten lachen en verrassen. De echte fans kennen de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in elke puzzel direct naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan’s zelfportret. Heb je de nieuwste jan van haasteren puzzels al gezien?

Puzzelen stimuleert logisch denken

Ravensburger puzzels zijn groot plezier voor kleine en grote puzzelaars. Tijdens het puzzelen, ontdekken de kleinsten hun grootse vaardigheden. Want puzzelen stimuleert logisch denken en vereist geduld. Combinatievermogen en behendigheid groeien met elk spel. De ravensburger puzzels online bestellen gaat heel eenvoudig en snel. Neem maar eens een kijkje op www.legpuzzels .nl. Verrassend hoeveel keus je vindt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.