3 december 2021

Voel je direct thuis in je nieuwe huis met deze drie tips!

Inrichten

Inrichten

Heb je net een nieuw huis gekocht maar voel je je eigenlijk helemaal nog niet thuis? Dit is een probleem dat veel nieuwe huiseigenaren ervaren. Je bent zo gewend aan je eigen huis dat een andere plek al snel vreemd voelt. Geen zorgen, want met deze drie tips voel je je snel thuis in je nieuwe huis!

Kies voor een kast op maat

Op maat gemaakte kasten geven jouw nieuwe woning een vertrouwd gevoel. Een kast op maat kan je volledig aanpassen aan jouw wensen. Kies er een met dezelfde kleur en stijl als die in je vorige woning, of zelfs met een gelijkaardig patroon. Dit is genoeg om jouw onderbewustzijn te laten denken dat je nog steeds thuis bent.
Als je een heel ander ontwerp wilt kiezen kan je altijd gaan voor iets compleet nieuws. Zolang je het ontwerp en design zelf uitkiest voelt het al snel als eigen. Bij www.elkekastopmaat.nl kan je je kasten zelf ontworpen en laten inbouwen, zodat jij je kan focussen op de volgende twee tips.

Meng je eigen verf kleur

Heb je moeite met het kiezen van kleuren die bij elkaar passen? Zo ja, dan is hier een gemakkelijke manier om dit probleem op te lossen: meng je eigen verfkleur! Je hoeft alleen maar wat kleuren te combineren totdat je de kleur vindt die bij jou en je interieur past. Er zijn altijd meerdere kleuropties mogelijk, en door zelf te mengen maak je zo ook nog eens persoonlijk. Experimenteer gewoon tot je de kleur hebt die het beste bij jou en je huis past.

Hang foto’s van familie en vrienden op

Ben jij iemand die graag foto’s van je dierbaren in de buurt houdt? Jouw nieuwe huis is waarschijnlijk vol met lege muren – dus waarom zou je ze niet nuttig gebruiken? Foto’s van familie en vrienden geven het huis een persoonlijk tintje, en ze kunnen je goed helpen om je snel thuis te voelen.

Naast foto’s kan je eventueel ook wat posters of schilderijen ophangen die bij jou passen. Wellicht een poster van je favoriete film, of dat schilderij die je ooit in een creatieve bui hebt gemaakt. Als je in elke kamer iets van jou plaatst, zal je je snel thuis voelen in je nieuwe huis.

Met deze drie tips zal het niet lang duren voordat jij je helemaal thuis voelt. Vergeet ook geen housewarming te organiseren om gelijk nieuwe herinneringen te creëren in jouw nieuwe huis. Veel plezier en bedankt voor het lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *